Handelsvilkår

Generelle oplysninger

FrederiksenFlyrods
Produktion af sportsudstyr, detailhandel
CVR-nr. 38014250
Bavne alle 2B
8370 Hadsten

info@frederiksenflyrods.dk

Tlf. +45 71 99 67 79

Betaling
Hos FrederiksenFlyrods kan du betale med Dankort, Visa, Visa Elektron, MasterCard. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 

Mobilepay 30485

Bankoverførselskonto: 7970 00001465761
Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. 


Levering
FrederiksenFlyrods sørger for levering med GLS (med mindre andet angives) til modtager på den dato, der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog, at GLS overholder dag-til-dag-levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. GLS’ kvalitetsmål for leveringssikkerhed er minimum 99 % for pakkepost. Bemærk dog, at disse procentsatser er gennemsnitlige og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer.

FrederiksenFlyrods kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer fremsender FrederiksenFlyrods naturligvis en ny leverance uden beregning. Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af GLS´ målsætning om dag-til-dag-levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare 2 dage.
FrederiksenFlyrods tager altid udgangspunkt i dag-til-dag-levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette.

Levering af din pakke
Alle pakker, der sendes fra vores lager i Hadsten, sendes med GLS. Der leveres til både privat- og firmaadresser. Alle ordrer over 500 kr. sendes fragtfrit med GLS pakkeshop. Ordrer under 500 kr. pålægges mellem 39 kr. i fragt.

Forsendelser med omdeling og erhverv koster 50 kr. som udgangspunkt. Her kan der også forekomme ekstra fragt ved større varer, som f.eks. tredelte tohåndsstænger. Volumengebyret bliver automatisk lagt på ved bestillingen. Når vi afsender pakken, modtager du automatisk en e-mail, hvor der er vedhæftet en faktura. Der vil også blive sendt en mail med trackingnummer til din pakke. Vi tilbyder også gratis afhentning efter aftale i Hadsten.

Fortrydelsesret 
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre og leveres enkeltvis.  

Du skal inden 14 dage fra modtagelse af varen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal du sende på mail til info@frederiksenflyrods.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  
    
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte at modtage varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne få alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. 
Hvis varen er prøvet, udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde din aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret varen.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: 

FrederiksenFlyrods
Bavne alle 2B
8370 Hadsten

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt efter aftale på ovenstående adresse. 

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. 

Reklamationsret
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid”, efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder, efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes efter forudgående aftale til:

FrederiksenFlyrods
Bavne alle 2B
8370 Hadsten

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. 

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os har vi brug for følgende oplysninger:

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. 
Personoplysningerne registreres hos FrederiksenFlyrods og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Den dataansvarlige på www.frederiksenflyrods.dk er Jesper Frederiksen (ejer).

Som registreret hos FrederiksenFlyrods har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@frederiksenflyrods.dk

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@frederiksenflyrods.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr.

Alle henvendelser på mail besvares indenfor 48 timer.

Handelsbetingelserne er senest opdateret 26/01-18.


Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
FrederiksenFlyrods
Bavne alle 2B
8370 Hadsten
E-mail: info@frederiksenflyrods.dkJeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
___________________________________________________________________________

Webordre nummer:_________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den:_______________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________


Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________


Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________