Om

om

Håndbygget fluestænger samt kvalitets komponenter til stangbygning

Moderne Højmodulær kulfiber flueklinger, kvalitets komponenter som letvægts øjer og hjulholder kombineret med ”flor grade” kork - det kan med det rette design og hånd, skabe den fluestang der på både præstation, udseende og æstetisk udtryk giver alle fabriksmonterede fluestænger baghjul!

Jesper der står bag FrederiksenFlyrods er uddannet Håndværker, friluftsvejleder, og passioneret Fluefisker.  Han har snart 30 års erfaring med fiskeri i både ind og udland, og byggede sin første fluestang på ungdomsskolen i 1999. I 2017 kom webshoppen frederiksenflyrods.dk med komponent salg op at køre, af den simple årsag der var efterspørgsel og folk ville gerne selv bygge stænger. Der er altid 5-10 projekter til eget brug eller test i gang i værkstedet på Rudbjergvej i Hadbjerg og nogle stænger tager uger, måneder eller i enkelte tilfælde  år om at færdiggøre. Dog tager det typisk 14 dage til 3 uger fra bestilling til man modtager en færdig stang.

Færdige byggede fluestænger

Få skræddersyet din nye fluestang, på frederiksenflyrods.dk kan du sammensætte og bestille din nye fluestang, hvis man ikke kan gennemskue junglen af forskellige klinger, så er Jesper altid klar med råd. De mest populære klinger findes som færdigbygget demo sæt med hjul og tilpasset line setup, som man efter aftale kan låne med til vandet (det er jo der de skal bruges) så har man fred og ro til at teste temperament og liner osv. Rainshadow og Gatti klingerne er rigtig populære da de passer godt til det danske fiskeri, men en rigtig FrederikseFlyrod er bygget på en ”Custommade” Klinge, enten Model Ignis R Nano eller Ventus R Nano fra Fishingart – Klingerne er håndlavet i polen efter egne specifikationer  og kommer i valgfri farve. Stænger fra 6 fod #2 ultralette tørflue stænger til grove tohånds lakse stænger 14 fod #9/10, så du er dækket ind hvad enten det er en ny kæp til Å, sø, kyst eller elv du søger.! Hovedsageligt er det Fluestænger, men spin projekter til danske forhold kan også lade sig gøre.

Salg af Klinger, komponenter samt tilbehør

frederiksenflyrods.dk er der også knap 2500 varenumre i form af klinger, komponenter samt tilbehør som tråd/lak osv. til stangbygning, alt sammen fra verdens førende brands som b.la. ALPS, Fishingart, Rainshadow, REC, Forecast, Lemke, Pacbay  og American Tackle. Så ethvert stangbygger projekt burde kunne realiseres derfra – hvis ikke der er hvad man søger, så er der en god chance for at FrederiksenFlyrods kan hjælpe, Som” Pro Staff” Rodbuilder hos American Tackle og Stangbygger for flere Professionelle lystfiskere på verdensplan er der er stort solidt netværk at stangbyggere og lystfiskere worldwide at trække på – vi hjælper hinanden og også dig med dit nye stangprojekt! Knæk og Bræk